Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

header-1.png

Organiseren jullie een beurs, evenement, personeelsfeest, winkelopening of een ander zakelijk evenement? Dan mag een Volkswagen Photobooth niet ontbreken. Bezoekers kunnen naar hartenlust foto’s maken achterin de klassieke oldtimer. Hiermee krijgen jullie gasten niet alleen een unieke ervaring, maar tevens een tastbare herinnering aan jullie evenement of merk!

Bij ons kunnen jullie kiezen uit een aantal verschillende Volkswagenbusjes. Zowel het busje als de fotoframes kunnen volledig worden aangepast naar jullie wensen. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de huisstijl of een pakkende boodschap? Door de juiste branding toe toepassen kunnen jullie op een luchtige manier met alle gasten communiceren. Bovendien kunnen wij de photobooth koppelen aan een winactie of social media stunt. Aan jullie de keus!

Meer informatie » Offerte aanvragen »

Elke bezoeker krijgt gegarandeerd een glimlach op z’n gezicht. Is het niet door de gezellige fotoshoot, dan is het wel door de aanblik van het busje. Volkswagenbusjes roepen tal van nostalgische herinneringen op! Daarom zeggen wij: “Tell your story with a smile!”.

Meer informatie » Offerte aanvragen »

De Volkswagen Photo Booth is mogelijk in 5 verschillende kleuren busjes. Jullie kunnen kiezen uit:

- Mintgroene Minty

- Lichtblauwe Blue Ocean

- Zandkleurige Sandy

- Witte Miss White

- Lila Lilly

Meer informatie » Offerte aanvragen »
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok