Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

header-2.png

Een bedrijfsfeest is altijd een leuke manier om collega's op een andere manier te leren kennen. Het kan een jubilieum zijn of een bedrijfsfeest ter ere van een succes dat behaalt is, in beide gevallen is het leuk er mooie herinneringen aan over te houden. Zeker als eigenaar is het leuk om alle werknemers op een avond bij elkaar te zien en te zien genieten. Een eyecatcher op ieder bedrijfsfeest is de Volkswagen Photobooth. 

Persoonlijke photobooth

Een bedrijf heeft een eigen uitstraling en dat is iets wat onze Volkswagenbusjes ook hebben. We hebben zeven verschillende kleuren; mintgroen, lichtblauw, donkerblauw, beige, roze, wit en geel. Kies dus een leuke kleur die past bij de uitstraling van het bedrijf en het feest. Verder is het mogelijk om met stickers op de bus het helemaal uniek te maken, bijvoorbeeld het bedrijfslogo. Ook de fotostrips kunnen worden aangepast naar wens van de organisator van het feest. Na afloop van het feest krijgen jullie een boek met daarin alle foto's en berichten die mensen hebben achtergelaten tijdens het feest. Een mooie waardvolle herinnering dus!

Thema's

Wij hebben verschillende soorten thema's voor de photobooth. Op deze manier is een photobooth altijd geschikt voor een bedrijfsfeest. Het is een manier van het personaliseren van de Volkswagen Photobooth, ook op een bedrijfsfeest. Er zijn zeven thema's:

  • Black & White
  • Glitter & Glamour
  • Winter Wonderland
  • Woodstock Festival
  • Tropical Beach Party
  • Christmas Party
  • Special Birthday

Het is een leuke manier om de Volkswagen photobooth helemaal te laten inblenden. Het thema wordt doorgetrokken in de probs, achtergrond en lay-out van de foto's. Heb je een ander specifiek thema? Vraag ons naar de passende mogelijkheden voor jullie bedrijfsfeest.

Wist jij al dat een photobooth op bedrijfsfeesten kan worden ingezet? Zouden jullie het een leuke toevoeging vinden aan jullie bedrijfsfeest? Laat het ons weten. 

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok