Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

header-1.png
Team DeVolkswagenPhotobooth.nl Team DeVolkswagenPhotobooth.nl

DeVolkswagenPhotobooth.nl, tell your story with a smile!
Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verhuren van oldtimers voor bruiloften en dagjes weg. Dit doen wij o.a. via DeVolkswagenbus.nl & HuurEenOldtimer.nl. Om jullie dag nog leuk te maken bouwen wij onze Volkswagenbusjes ook om tot Photobooth! In 2012 werden wij de trotse winnaars van The Dutch Wedding Awards voor beste trouwvervoer (in 2014 werden we 2de). En in 2018 werden wij ook nog bekroond met de Love Awards voor landelijk beste trouwvervoer. Graag stellen wij ons aan jullie voor:

Jeroen Tokmetzis (links op de foto)
Oprichter & Eigennaar
Jeroen is de oprichter en trotse eigenaar van We Love Oldtimers BV. Ontstaan uit een passie voor een oud Volkswagenbusje. Nu heeft We Love Oldtimers BV 13 oldtimers in zijn bezit en is het uitgegroeid tot een professioneel oldtimer verhuurbedrijf. 

Thessa Koopman (in het midden op de foto)
Operational Manager
Thessa is verantwoordelijk voor het beantwoorden van al jullie vragen & aanvragen. Ook zal zij jullie telefonisch te woord staan als jullie ons bellen. Zij zorgt ervoor dat jullie trouwvervoer of dagje toeren juist wordt ingepland en belt jullie voor de final checks. 

Piet Rietveld (rechts op de foto)
Verkoop & Loodsmedewerker 
Piet verwelkomt jullie graag in onze loods als jullie de oldtimer eerst willen komen bezichtigen. Hij zal jullie uitleg over de oldtimers geven en een proefrondje met jullie rijden. Ook kan hij jullie van alles vertellen over onze bijzondere oldtimers. Piet is een echte liefhebber. 

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok