Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

header-1.png

Volkswagenbusjes zijn er niet alleen voor roadtrips, trouwvervoer of weekendjes weg. Integendeel, ze zijn het ideale fotohokje op vier wielen! Wij verhuren maar liefst 7 busjes die we omtoveren tot originele photobooths. Compleet met retro gadgets, feestelijke accessoires en een luxe gastenboek. Om het nostalgische gevoel compleet te maken, wordt elke foto twee keer geprint. In een zelfontworpen fotoframe dat aansluit bij jullie bedrijfshuisstijl of trouwstijl. Uiteraard ontvangen jullie een digitale kopie om te delen via social media!

Iedereen wordt blij van een Volkswagenbusje, want het is een echte eyecatcher. Al helemaal als blijkt dat je er ook nog ín kunt om samen foto’s te maken. Onze originele fotohokjes vind je dan ook terug op allerlei gelegenheden: van bruiloften tot diverse zakelijke evenementen. Waar willen jullie herinneringen vastleggen? Wij brengen onze oldtimers naar elke gewenste locatie in Nederland en België.

Meer informatie » Offerte aanvragen »

Bij ons huren jullie méér dan een Volkswagenbusje met een fototoestel. Jullie krijgen een ervaring waarbij alles klopt: van de bedrukking van het busje tot en met de begeleiding op locatie. Geen stress over leuke gadgets of een mooi gastenboek, dit nemen wij allemaal voor jullie mee. Jullie geven alle wensen door, wij regelen de rest. Neem van ons aan dat de Volkswagen Photobooth een denderend succes wordt! Mochten jullie toch ontevreden zijn, wat zij ons haast niet kunnen voorstellen, dan storten wij het geld terug.

Meer informatie » Offerte aanvragen »
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok