Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

header-1.png

Jullie gaan trouwen… Heel leuk en spannend, er komt zoveel bij kijken! Het is een speciale dag waarbij jullie willen uitpakken met een luxe extraatje, zoals een Volkswagen fotohokje. Deze eyecatcher is een prachtige decoratie voor jullie trouwlocatie, maar dat niet alleen… Gasten vermaken zich uitstekend met het maken van leuke foto’s. Benieuwd welk Volkswagenbusje het beste past bij jullie bruiloft? Maak gerust een afspraak of kom langs in onze showroom.

Allereerst zijn de Volkswagen fotohokjes een lust voor het oog. Jullie kunnen ze in 5 verschillende kleuren huren, waardoor ze altijd goed passen bij het thema van jullie bruiloft. Bovendien zorgen wij voor geschikte gadgets, enthousiaste begeleiding en een stijlvol gastenboek. Elke foto wordt twee keer geprint, in een door jullie zelfontworpen layout. Eén voor het gastenboek, en één als geschenkje voor de gast zelf! Uiteraard zijn alle gemaakte foto’s ook digitaal beschikbaar.

Meer informatie » Offerte aanvragen »

De Volkswagen Photo Booth is mogelijk in 5 verschillende kleuren busjes. Jullie kunnen kiezen uit: 

- Mintgroene Minty

- Lichtblauwe Blue Ocean

- Zandkleurige Sandy

- Witte Miss White

- Lila Lilly

Meer informatie » Offerte aanvragen »

’s-Avonds een sfeervol fotohokje, overdag uniek trouwvervoer… Onze opvallende Volkswagenbusjes komen regelmatig op tv, worden veel ingezet op bruiloften en worden ook nog eens ingezet als trouwvervoer. Met succes, want in 2018 hebben wij de landelijke ‘Love Awards voor Beste Trouwvervoer’ gewonnen. In overleg is het zelfs mogelijk om jullie huwelijksnacht in een van onze Volkswagenbusjes door te brengen!

Meer informatie » Offerte aanvragen »
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok