Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

header-2.png

Een bedrijfsfeest is altijd een leuke manier om collega's op een andere manier te leren kennen. Het kan een jubilieum zijn of een bedrijfsfeest ter ere van een succes dat behaalt is, in beide gevallen is het leuk er mooie herinneringen aan over te houden. Zeker als eigenaar is het leuk om alle werknemers op een avond bij elkaar te zien en te zien genieten. Een eyecatcher op ieder bedrijfsfeest is de Volkswagen Photobooth. 

Een photobooth is een leuke toevoeging op ieder feest, van een bruiloft tot een bedrijfsfeest. Op die manier kun je een tof fotoboek creeren met alle gasten daarin. Het is een leuke toevoeging voor ieder feest maar al helemaal met een oldtimer Volkswagenbus natuurlijk. De geschiedenis van deze bus vind je hier. 

Een photobooth is een ontzettend leuke manier om herinneringen te onthouden van een feestje. Het kan zijn bij een bruiloft maar ook een diploma-uitreiking kan een goed moment zijn om een photobooth te huren. Wij verhuren verschillende busjes als Photobooth en hier vind je de vier mooiste kleuren en mogelijkheden die er zijn. Naast deze kleuren hebben we ook nog okergeel, rood, donkergroen, wit, blauw en een bruine flowerpower hippie bus.

Tijdens jullie bruiloft willen jullie mooie herinneringen maken, samen met alle gasten. Er zijn ontelbare opties als het gaat om de manier waarop jullie deze herinneringen willen creëren. Een super leuke optie is de Volkswagen Photobooth op jullie bruiloft! Hierbij kunnen alle gasten unieke herinneringen maken met persoonlijke decoratie en props. Tevens hebben jullie meteen een fantastisch gastenboek. Kortom het complete plaatje wat jullie niet willen missen tijdens de bruiloft.

Een bruiloft, een 50-jarig jubileum of een uitgebreide babyshower, het zijn allemaal momenten waarvan je graag nog herinneringen wilt bewaren. Het is daarom ontzettend leuk om mooie en sfeervolle foto's hiervan te hebben. Een oldtimer als photobooth is daarbij een geweldig idee! Op de leukste feesten kun je hier namelijk gebruik van maken. Daarom kun je hieronder verschillende ideeën vinden voor feesten waarop een oldtimer als photobooth een toegevoegde waarde heeft!

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok