Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

header-3.png

Een photobooth is een ontzettend leuke manier om herinneringen te onthouden van een feestje. Het kan zijn bij een bruiloft maar ook een diploma-uitreiking kan een goed moment zijn om een photobooth te huren. Wij verhuren verschillende busjes als Photobooth en hier vind je de vier mooiste kleuren en mogelijkheden die er zijn. Naast deze kleuren hebben we ook nog okergeel, rood, donkergroen, wit, blauw en een bruine flowerpower hippie bus.

Volkswagen T1 bus rood

Onze T1 bus is wit met rood, deze bus wordt ook wel een spijl bus genoemd, door de witte spijlen die de bus heeft. Dit is ook het oudste model van de Volkswagen bus vandaag de T1. De bus is prachtig om een photobooth in te hebben. De uitstraling van deze bus is stoer in vergelijking met de T2 bussen. Deze bus past met name goed op een thema bruiloft, diploma-uitreiking of bedrijfsfeest.

Mintgroene bus

Onze mintgroene busjes zijn enorm populair voor bruiloften. De mintgroene kleur geeft meteen een romantische uitstraling en dat is natuurlijk ideaal op een bruiloft. We hebben hiervan drie busjes die allemaal niet iets van kleur verschillen, je kunt ons altijd naar de exacte kleur van de bus vragen. Mede door de mooie kleur zijn dit ook onze populairste busjes voor een photobooth. Mintgroene busjes als photobooth, die passen toch echt het beste op een romantische bruiloft.

Blue Ocean bus

Voor een echte beachvibe op een feestje kies je voor de Blue Ocean bus. Deze pastel blauwe bus brengt alle gasten meteen op het strand. Blue Ocean past dus goed op een bruiloft waarbij het thema natuur, strand of zee is. Verder is het ook een goede toevoeging voor bedrijven die iets met het strand en de zee doen.

Perzik roze bus

Onze perzik roze bus is schattig en romantisch. De bus is echt een eyecatcher mede door de mooie meisjesachtige kleur. Voor het maken van mooie foto’s van de bus is dit natuurlijk een perfecte kleur. Op bohemien bruiloften en feestjes is dit echt de beste toevoeging. Verder is het ook een leuke kleur bij een herfstthema, de combinatie met de herfsttinten is erg goed.

Heb jij wel eens in een photobooth foto’s laten maken? Laat het ons weten!

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok