Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

header-3.png

Tijdens jullie bruiloft willen jullie mooie herinneringen maken, samen met alle gasten. Er zijn ontelbare opties als het gaat om de manier waarop jullie deze herinneringen willen creëren. Een super leuke optie is de Volkswagen Photobooth op jullie bruiloft! Hierbij kunnen alle gasten unieke herinneringen maken met persoonlijke decoratie en props. Tevens hebben jullie meteen een fantastisch gastenboek. Kortom het complete plaatje wat jullie niet willen missen tijdens de bruiloft.

 

 Unieke herinneringen

Tijdens de grote dag gebeurt er ontzettend veel, het is daarom fijn om achteraf terug te kunnen kijken op de mooie herinneringen. Met een Photobooth kunnen jullie eenvoudig terugkijken op deze mooie momenten. En niet alleen jullie maar ook alle gasten. In het fotohokje kunnen namelijk onbeperkt foto's worden uitgeprint. De Volkswagenbus als photobooth gebruiken geeft daarnaast ook een geweldig leuke toevoeging aan het feest. Het busje is echt een eyecatcher en iedereen een bezoekje brengen aan de bus.

Persoonlijke decoratie & props

Bij een photobooth horen natuurlijk props en het hokje moet versierd worden. Dit kan allemaal in persoonlijke stijl. Tijdens een bruiloft zijn leuke props natuurlijk een stropdas, een hartje, bordjes met Mr & Mrs en ga zo maar door. Het is helemaal aan jullie om ook mee te denken over de props. Daarnaast kan de Volkswagenbus natuurlijk versierd worden met andere leuke decoratie zoals bloemen, koffers en fleurige gordijnen. Verder kunnen jullie zelf een leuke bus kiezen, zoals Miss Peach, Ocean Blue of Sandy. Of de perzik kleurige Volkswagenbus die helemaal in het thema van een bruiloft past. Overigens is het ook mogelijk om de Volkswagenbus overdag als trouwvervoer te gebruiken en 's avonds te laten omtoveren tot Photobooth. Zo hebben jullie twee vliegen in één klap.

Gastenboek in de Photobooth op jullie bruiloft

Alle foto's in de Volkswagen Photobooth op jullie bruiloft worden dubbel uitgeprint. De gasten kunnen deze foto's vervolgens in het gastenboek plakken. Zodat jullie de foto's later allemaal terug kunnen kijken. Daarbij is er mogelijkheid om nog een leuke tekst toe te voegen en zo hebben jullie na de bruiloft niet alleen lieve berichten van vrienden en familie maar ook leuke foto's als aandenken. Het is natuurlijk ook leuk voor de gasten dat deze meteen de geprinte foto's mee kunnen nemen en zelf ook kunnen bewaren. Zo gaan de herinneringen aan jullie grote dag niet snel verloren.

 Zou jij een Volkswagen Photobooth op jullie bruiloft willen? Hebben jullie al gedachtes over leuke decoratie?

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok