Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

header-3.png

Een photobooth is een leuke toevoeging op ieder feest, van een bruiloft tot een bedrijfsfeest. Op die manier kun je een tof fotoboek creeren met alle gasten daarin. Het is een leuke toevoeging voor ieder feest maar al helemaal met een oldtimer Volkswagenbus natuurlijk. De geschiedenis van deze bus vind je hier. 

Volkswagen bus T1

Volkswagen maakten in die tijd al Kevers in de fabriek in Wolfsburg. Daar werd intern het onderstel van een Kever met daarop een busje gebruikt om spullen te vervoeren. Dat gaat de Nederlandse Ben Pon een idee, de Volkswagen Transporter. Na wat brainstormen, schetsen en nadenken kwam er een Transporter bus die geschikt was voor de verkoop. Zo gezegd zo gedaan en in 1950 rolde de eerste Volkswagen T1 bus van de baan. Tot 1967 kwam deze versie van de Transport de fabriek uit rollen, toen was het tijd voor aanpassingen. Van deze T1 bus hebben wij er twee namelijk de Red Velvet en de Blue Sky. Allebei ook beschikbaar voor een Volkswagen Photobooth. 

Volkswagen bus T2

Vanaf 1967 tot 1979 werd de tweede versie van de Transporter geproduceerd. Later werd de naam T2 bus gangbaar. Wij hebben deze busjes maar liefst in zeven verschillende kleuren namelijk: mintgroen, lichtblauw, beige, wit, roze, pastelgroen en geel. Het grootste verschil is dat de spijlen ontbreken en de voorruit panoramisch is. Dit zijn de meest voorkomende oldtimer busjes van de Volkswagen bus. Daarnaast waren er ook motorisch enkele verbeteringen die werden doorgevoerd bij de T2 bus. Onze busjes worden nu gebruikt om dagjes in te toeren, bruiloften en natuurlijk voor een Photobooth. 

Inmiddels T6

Na de T2 zijn ze niet gestopt met het produceren van de Transporter, inmiddels is Volkswagen bezig met T6 versie. Dit zijn moderne bussen, die wij dus niet in ons bezit hebben. Maar om de geschiedenis compleet te maken is het wel nodig om dit te benoemen. De Volkswagen Transporter is nog steeds één van de meest gebruikte bussen in Nederland. De bussen zijn betrouwbaar en daardoor populair. 

Wist jij al deze feitjes over de geschiedenis van de Volkswagen bus al? Laat het ons weten. 

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok