Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

Telefoonnr. DeVolkswagenPhotobooth.nl

(op werkdagen tijdens kantooruren)

header-1.png

Een bruiloft, een 50-jarig jubileum of een uitgebreide babyshower, het zijn allemaal momenten waarvan je graag nog herinneringen wilt bewaren. Het is daarom ontzettend leuk om mooie en sfeervolle foto's hiervan te hebben. Een oldtimer als photobooth is daarbij een geweldig idee! Op de leukste feesten kun je hier namelijk gebruik van maken. Daarom kun je hieronder verschillende ideeën vinden voor feesten waarop een oldtimer als photobooth een toegevoegde waarde heeft!

Photobooth op een bruiloft


Iedereen weet natuurlijk dat een mooie trouwauto belangrijk is op een bruiloft. Maar wat als je de trouwauto daarnaast ook nog kan gebruiken als photobooth. Dan sla je twee vliegen in één klap, een trouwauto overdag en 's avonds een photobooth. Dan heb je meteen een unieke combinatie voor op jouw bruiloft. Overdag maken jullie de entree in deze geweldige bus en 's avonds wordt deze omgetoverd tot een knusse photobooth. Alle gasten kunnen hier geweldige foto's in maken. De herinneringen zullen op deze manier altijd behouden worden.


Op een bedrijfsevenement


Er zijn verschillende momenten waarop een oldtimer als photobooth echt een toegevoegde waarde heeft op een bedrijfsevenement. Het kan zijn dat de grote opening van jouw fysieke winkel een mijlpaal is waarbij je graag een photobooth hebt. Alle gasten kunnen dan een unieke foto maken, die echt doet terug denken aan de grote opening. Verder kan het natuurlijk ook dat je een thema feest hebt op het werk zoals een kerstfeest, een afscheidsfeest van een collega of een jubileum. Op dit soort momenten is het enorm leuk om het feest aan te kleden met een oldtimer als photobooth. En zo heeft iedereen mooie foto's van het feest zonder dat er een fotograaf hoeft rond te lopen.

 

Oldtimer inzetten bij een festival of braderie


Tijdens een festival of braderie kun je ook uitstekend een oldtimer als photobooth gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om als bedrijf zelf de bus helemaal in te delen naar eigen smaak. Daarbij kun je logo's op de bus laten plaatsen of bijvoorbeeld jullie producten als probs gebruiken in de booth. Maar ook de organisatie van een evenement kan de Volkswagenbus huren. Dan kan deze gebruikt worden als algemene plek waar alle bezoekers een leuke foto kunnen creëren. Een optie daarbij is dat je als organisatie daaraan een winactie hangt voor de leukste creatie. Bovenal is het een geweldige toevoeging voor op een festival of braderie. Iedereen is meteen in een goede stemming bij het zien van zo'n leuke photobooth.

 

Zou jij een oldtimer als photobooth willen inzetten voor een aankomend evenement? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok